Booking

Maja Lee Langvad kan kontaktes omkring oplæsninger, foredrag o.a. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Dage med galopperende hjertebanken

Dage med galopperende hjertebanken

Dage med galopperende hjertebanken

Dage med galopperende hjertebanken
Gyldendal 2017
ISBN: 9788702224924
158 sider
Bogen kan købes her ved Gyldendal

Dage med galopperende hjertebanken er en essayistisk-lyrisk fortælling, hvor tre spor på organisk vis fletter sig ind og ud af hinanden: en nænsom kærlighedshistorie om og til et fraværende ’du’, en beskrivelse af den isolerede og hudløse tilstand, jeg’et befinder sig i efter at være gået ned med stress, og endelig refleksioner over selve det at skrive. Bogens forløb strækker sig over fem uger, hvor fortælleren gør sig tanker om bl.a. venskaber under forandring, om bøger og sætninger, hun har skrevet og læst, om tavshed, tilhørsforhold og den rosenhave, hun drømmer om at få.

Bogen slår en ny tone an i forfatterskabet, der er mildere og mere intuitiv end tidligere. Med humor, sårbarhed og sproglig elegance kredser Maja Lee Langvad om forelskelse, melankoli og længsel – og ikke mindst glæden ved at kunne finde ro i skriften. 

Bogen er vævet tæt sammen med forfatterens tidligere bøger, og som læser får man indblik i de personlige omkostninger, det havde at skrive og udgive HUN ER VRED.

Læs et uddrag fra bogen her...

 


Politiken

"Dage med galopperende hjertebanken’ er en hudløs udforskning af, hvad der venter efter vreden"
"I stedet for at vende sig udad som en langstrakt møjsommelig rasen vender den sig indad som en tavs raptus om stresstilstandens overfølsomhed, samtaler med kropsterapeuten, drømmen om en rosenhave og de basale daglige gøremål, som bl.a. er at sidde på en bænk og at gøre rent som »en renselsesproces«."

Læs hele anmeldelsen her...

 

Litteratursiden.dk

"Dage med galopperende hjertebanken af Maja Lee Langvad."
"Mere end noget andet, er ’Dage med galopperende hjertebanken’ en bog om at leve med og i skriften. Bl.a. citeres franske Marguerite Duras, der var født og opvokset i Vietnam, og den svenske forfatter Mara Lee, der er født i Sydkorea, men adopteret af en svensk familie."

Læs hele anmeldelsen her...

Sydsvenskan

"Med lågmält bankande hjärta"
"Den markerar en ny riktning i detta högintressanta författarskap: en rörelse från en tematiskt och formmässigt hårt bunden konceptuell poesi till en mjukare, lyriskt associativ prosa, som visar hur hon med skicklighet behärskar och förmår sätta sin personliga prägel på bägge genrer."

Læs hele anmeldelsen her...

 

Fyens Stiftstidende

"Plagsomme efterdønninger"
"Det er en meget personlig og åbenhjertig bog, Maja Lee Langvad har skrevet. Og fordi hun kan skrive, bliver åbenhjertigheden aldrig privat. Man kan som læser leve sig ind i en kompliceret tilværelse. Og det ikke uden medfølelse."

Læs hele anmeldelsen her...

Nordjyske Stiftstidende

"At skrive er mit skjold mod verden"
"I en simpel, alligevel dyb og fortættet, essayistisk-lyrisk fremstillingsform møder vi forfatteren, efter hun er gået ned med stress. Bogens handling strækker sig over fem uger."

Læs hele anmeldelsen her...