Booking

Maja Lee Langvad kan kontaktes omkring oplæsninger, foredrag o.a. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Oversættelser

Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Sed posuere consectetur est at lobortis.

SPØRGESKEMAER AF MAX FRISCH

Spørgeskemaer af Max Frisch
Basilisk Forlag 2007
ISBN: 978-87-91407-22-2
Bogen kan købes her ved Forlaget Basilisk

Den schweiziske forfatter Max Frisch (1911-1991) er kendt for især romanerne Homo Faber fra 1957 og Jeg er ikke Stiller fra 1952. Spørgeskemaer udkom første gang i 1972 og består udelukkende af spørgsmål, ordnet i kategorierne: bevarelse af menneskeslægten, ægteskab, kvinder, håb, humor, penge, venskab, faderskab, hjem, ejendom og død. Insisterende, overraskende, syrlige og svært besvarbare spørgsmål, som man aldrig er sikker på ikke rummer en indbygget fælde i sig, og som tvinger læseren til at forholde sig til sine sociale, politiske og økonomiske overbevisninger.

Læs et uddrag fra bogen her...

 

 


Politiken

"Livets besværlige spørgsmål"
"At det er en forfatter, der sætter dagsordenen, fremgår tillige af de mange spørgsmål, der forudsætter umulige situationer eller er af kosmiske eller metafysiske dimensioner. Man er hverken ved præst eller ved psykoanalytiker her, men netop i selskab med en uleflende forfatter, der spørger ikke for svarenes eller opbyggelighedens skyld, men af hensyn til vigtigheden af at forny sin undren og holde sindet åbent og eftertanken vakt også i forhold til livets besværlige og ubehagelige spørgsmål. Som her stilles med stor elegance."

Læs hele anmeldelsen her...

 

.”