Booking

Maja Lee Langvad kan kontaktes omkring oplæsninger, foredrag o.a. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Find Holger Danske Appendix

FIND HOlGER DANSKE APPENDIX

Find Holger Danske Appendix
Forlaget Gladiator 2014
ISBN: 9788793128040
40 sider
Bogen kan købes her ved Forlaget Gladiator

Find Holger Danske Appendix ligger i forlængelse af Maja Lee Langvads meget roste debut Find Holger Danske fra 2006. Med appendixet føjer forfatteren en ny dimension til sin adoptionshistorie. 

Appendixet består af lige dele tekst og fotos. På samme måde som i debutbogen stiller forfatteren en række spørgsmål til forskellige familiemedlemmer, bl.a. til den biologiske mor, far og storesøster. Denne gang er spørgsmålene stillet efter mødet med de biologiske forældre, som også indgår i en fotoserie i appendixet.

Læs et uddrag fra bogen her...

 

Information

"Den slags vrede kan ændre verden"
"[...] Appendix bygger med samme greb både biografisk-historisk og emotionel bro til den viden og vrede, som HUN ER VRED motiveres af."

Læs hele anmeldelsen her......

 

Atlas Magasin

"Ingen kan gå rundt med et åbent sår"
"Samlet set har Langvad færdiggjort et både essentielt og meget unikt stykke arbejde. Bøger der elegant stamper rundt og støver op i et område, der forsøges glemmes eller i hvert fald undertrykkes. Nu er der her værker, der insisterer på minoritetens berettigede stemme, og genkalder erfaringen fra dekolonialiseringen."

Læs hele anmeldelsen her...

Weekendavisen

"Hun er vred over, at hun er vred"
"Sjældent har vi skullet vente så længe på en opfølger til en suveræn debut som i tilfældet Maja Lee Langvad. Sådan skrev jeg i dette bogtillæg for otte år siden:

»Lad mig straks gå i gang med mit hysteriske hype: Det er meget, meget længe siden, jeg har læst så original og overrumplende og goddamn vedkommende en debutbog som Maja Lee Langvads Find Holger Danske.«" 

Læs hele anmeldelsen her...

 

Queerkraft

"Sorgfuld vrede går til angreb"
"Med et lige så enkelt og produktivt greb, som det, der former vredesbogen, viser Appendix, at vreden handler om relationer mellem konkrete mennesker, om afstande mellem dem, om at ville forstå de forhold og følelser, der har defineret ens liv -  og ikke mindst om sorgen over, at det ikke altid lader sig gøre."

Læs hele anmeldelsen her...